ستاد هماهنگی کانون‌های (فهما) استان قم بستری مناسب برای فعالیت‌های اجتماعی/ارایه طرح‌های دو سالانه پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران اسلامی
ستاد هماهنگي کانون‌هاي (فهما) استان قم بستري مناسب براي فعاليت‌هاي اجتماعي/ارايه طرح‌هاي دو سالانه پايتخت فرهنگ و هنر مساجد ايران اسلامي

ستاد هماهنگی کانون‌های (فهما) استان قم بستری مناسب برای فعالیت‌های اجتماعی/ارایه طرح‌های دو سالانه پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران اسلامی

حجت الاسلام و المسلمين روحاني از ارائه طرح هاي متنوع ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان قم براي دو سالي که پايتخت فرهنگ و هنر مساجد ايران اسلامي است، خبر داد.
شناسه خبر : 14813 تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۰۲:۴۷

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از استان قم، حجت الاسلام و المسلمین «سعید روحانی» چهارشنبه ۲۲ مرداد در نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با کارکنان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان که در آن اداره کل برگزار شد، ، با تقدیر و تشکر از زحمات مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکارانشان، اظهار کرد: جناب آقای مهندس حسینی کاشانی همواره پیگیر برنامه ها بودند و در هر جایی که لازم بود کمک کنند، یار و یاور کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم با اشاره به معرفی استان قم به عنوان پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: آنچه این افتخار را شرین تر کرد این بود که در ارزیابی فهما هشت شاخص وجود داشت و قم در تمام شاخص ها اول شد. ممکن بود استانی پایتخت شود اما در هیچ کدام از این شاخص ها اول نباشد. آنچه حائز اهمیت است فاصله استان قم از سایر استان ها است که این فاصله زیاد است.

حجت الاسلام و المسلمين روحانی ادامه داد: دلیل این امر این است که استان های دیگر فقط در این یکسال گذشته که بحث فهما بود جنب و جوش داشتند اما در ستاد استان قم این مطلب 10 سال است که پایه ریزی شده است. ما در استان قم طی 10 سال گذشته همه ساله با کانون ها تفاهم نامه داشتیم و از این طریق آن ها را رشد دادیم.

وی در ادامه افزود: مهمترین کاری که در 10 سال گذشته انجام شد این بود که ما مساجد را دارای تشکیلات کردیم. مساجد تشکیلات نداشت و اگر یک نفر مسجدی را فعال می ساخت و با رفتن او کار فرهنگی هم در آن مسجد تعطیل می شد. اما اکنون با تشکیلاتی شدن فعالیت های فرهنگی در 90 درصد کانون های مساجد استان دیگر فعالیت ها قائم به شخص نیست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه هم اکنون کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم بستر مناسبی برای فعالیت های اجتماعی در سطح استان است و به فعالیت های فرهنگی در سطح مسجد بسنده نکرده است، ادامه داد: از طرف دیگر ما کانون ها را آموزش دادیم و توانمند ساختیم تا جایی که هم اکنون کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم در بسیاری از برنامه های استان می توانند محل رجوع دستگاه ها در کارهای فرهنگی و فعالیت های اجتماعی استان قرار گیرند.

حجت الاسلام و المسلمين روحانی با اشاره به برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در یک سال گذشته در مسیر دستیابی به این افتخار، گفت: ما به صورت ویژه در یکسال گذشته ارتباط مستمر با کانون ها داشتیم.

وی ادامه داد: ما در ستاد استان قم کانون ها را بین همکاران تقسیم بندی کردیم و بصورت مستمر هر هفته ارتباط با کانون ها برقرار می شد. هر سه روز یکبار جلسات تحلیلی و ارائه راهکار در ستاد استان با حضور تمام همکاران برگزار می شد و وضعیت خود را نسبت به کشور بررسی می کردیم و نقاط ضعف و قوت رصد می شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم با اشاره به برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم برای دو سالی که پایتخت فهما است، گفت: طرح های متنوعی برای این دو سال که پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران اسلامی شده ایم آماده شده است.

وی ادامه داد: از طرح های اصلی ارائه شده در گستره ملی، طرح «کوثر پرفروغ» با هدف شناساندن شخصیت والای حضرت فاطمه معصومه (س) در ابعاد مختلف برای خواهران سراسر کشور و طرح «گنبد فیروزه ای» با موضوع تبلیغ معارف و سبک زندگی مهدوی  است. از طرح های استانی هم طرح «ثقلین» وطرح «آفاق اندیشه» که تا کنون 6 دوره آن برگزار شده است با هدف توانمندسازی مدیران و کادر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم ارائه شده است.

حجت الاسلام و المسلمين روحانی در خاتمه ابراز کرد: از همکاران محترم ستاد استان قم که در این مدت بصورت خالصانه و بدون توقع و برای رضای خداوند متعال شبانه روز زحمت کشیدند تقدیر و تشکر می کنم.