از کارآفرینی در روستا تا جذب حداکثری به مسجد توسط کانون شهدای ملک آباد
از کارآفريني در روستا تا جذب حداکثري به مسجد توسط کانون شهداي ملک آباد

از کارآفرینی در روستا تا جذب حداکثری به مسجد توسط کانون شهدای ملک آباد

کانون فرهنگي هنري «شهداي ملک آباد» در روستاي «ملک آباد» قمرود، با برگزاري دوره هاي آموزشي مختلف و متنوع در کانون به ويژه دوره هاي کارآفريني و کسب و کار، توانسته است همه ي بچه هاي روستا را جذب مسجد کند.
شناسه خبر : 50067 تاریخ انتشار : ۹ مرداد ۱۴۰۲ زمان انتشار : ۰۸:۰۶

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم: «فاطمه ریاحی» با اشاره به سابقه فعالیت کانون فرهنگی هنری شهدای ملک آباد گفت: این کانون از سال 1391 فعالیت خود را در مسجد امام حسن مجتبی (ع) آغاز کرده است.

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای ملک آباد با اشاره به اعضای این کانون گفت: سیصد نفر عضو این کانون هستند که از این تعداد 165 نفر در سامانه بچه های مسجد ثبت نام کرده اند و از مجموع سیصد نفر 190 نفر از اعضا را دختران تشکیل می دهند.

 

وی با بیان اینکه تقریبا همه ی بچه های روستا اعم از دهه نودی ها و دهه هشتادی ها عضو این کانون هستند، گفت: با توجه به برگزاری دوره های آموزشی مختلف و متنوع در کانون به ویژه دوره های کارآفرینی و کسب و کار، تقریبا همه ی بچه های روستا جذب این کانون شده اند.

 

ریاحی با اشاره به برخی از این کلاس ها بخصوص در اوقات فراغت تابستان، گفت: دوره های مختلف کارآفرینی از جمله پرورش قارچ، پرورش ماهی های زینتی، زنبورداری، گاوداری، دام پزشکی، فرآوری لبنیات و... از جمله دوره های آشنایی با کسب و کار در این کانون است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای ملک آباد همچنین علاوه بر برگزاری کلاس های معارفی و قرآنی، برگزاری دوره های نقاشی روی سفال، خیاطی، عروسک بافی، خامک دوزی روی لباس و.. را از جمله دوره های هنری کانون عنوان کرد.

 

ریاحی که از سوی استانداری و جهاد کشاورزی به عنوان کارآفرین برتر نیز معرفی شده است، یادآور شد: ما هر ماه نمایشگاهی از توانمندی های مردم روستا بویژه بانوان روستا در این کانون برگزار می کنیم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه از امکانات ورزشی در روستا محروم هستند، گفت: به همین جهت برنامه های ورزشی ما تنها شامل ورزش هایی مثل دارت و طناب کشی و نرمش و این قبیل ورزش ها می شود.

 

ریاحی همچنین  به گروه سرود کانون اشاره کرد و گفت: گروه سرود کانون با وجود یک مربی فعال، در هر مناسبتی اجرا دارند و بسیار فعال هستند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای ملک آباد همچنین به برنامه های تفریحی و اردویی کانون اشاره کرد و گفت: هرماه اردو برگزار می کنیم بویژه اردوهای زیارتی جمکران، حرم حضرت معصومه(س) و امامزادگان استان از جمله این اردوها هستند.

 

وی حضور دو امام جماعت مستقر در روستا را از نقاط قوت این روستا عنوان کرد و گفت: این دو امام جماعت و همسران آنها در مسجد بسیار فعال بوده و ما هر روز از یک ساعت قبل از اذان در مسجد و کانون برنامه داریم.

ریاحی با اشاره به صف های شلوغ نماز جماعت بویژه با حضور نوجوانان گفت: باید با اعتماد سازی و تشویق خانواده و فرزندان، آن ها را به مسجد جذب کرد.

 

وی کارت نماز، هدیه، برگزاری جشن تولد برای اعضا، تشویقی برای دختران با حجاب و... را از جمله برنامه های تشویقی برای اعضا عنوان کرد.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای ملک آباد ادامه داد: دستگیری از نیازمندان و رسیدگی به مشکلات مردم روستا باعث اعتماد و نزدیکی اهالی به مسجد شده است.

 

وی که مدیر صندوق زنان روستایی نیز هست تصریح کرد: این صندوق 5سال است که با آورده خود اهالی تاسیس شده و هرماه مبلغ 10میلیون تومان بدون ضامن و سفته بابت اشتغال به زنان روستا وام داده می شود.

 

ریاحی ادامه داد: همین اعتماد مردم باعث شده است هر زمان که در گروه برای کمک به نیازمندی اعلام نیاز می کنیم (بویژه تهیه جهیزیه و هزینه های ازدواج) به سرعت کمک های مردم می رسد.

 

ریاحی در پایان با اشاره به نقش کانون های مساجد بویژه در روستاها تصریح کرد: از وقتی که کانون فرهنگی هنری در مسجد این روستا تاسیس شد برنامه های فرهنگی نیز به این روستا وارد شد.