فعالیت‌های بین‌المللی کانون تبیان استان قم/از برگزاری تور کانون‌گردی طلاب جامعه‌المصطفی(ص) تا صادرات ماسک
فعاليت‌هاي بين‌المللي کانون تبيان استان قم/از برگزاري تور کانون‌گردي طلاب جامعه‌المصطفي(ص) تا صادرات ماسک

فعالیت‌های بین‌المللی کانون تبیان استان قم/از برگزاری تور کانون‌گردی طلاب جامعه‌المصطفی(ص) تا صادرات ماسک

بهشتي با اشاره به اينکه کانون «تبيان» استان قم فعاليت‌هاي مختلفي را حتي در سطح بين‌المللي داشته است، افزود: برگزاري تور کانون‌گردي ويژه طلاب جامعه‌المصطفي(ص) العالميه تا توليد و صادرات ماسک به کشورهاي ديگر از جمله اين اقدامات محسوب مي‌شود.
شناسه خبر : 27233 تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۱۵:۰۵

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، برنامه زنده «سیمای خانواده» ظهر شنبه 18 اردیبهشت میزبان «احمد بهشتی» مدیر روابط عمومی کانون فرهنگی هنری «تبیان» استان قم بود تا از آنتن شبکه یک سیما، فعالیت‌های این کانون در عرصه اقدامات مسجدی تشریح و معرفی شود.

رابط کانون فرهنگی هنری تبیان استان قم در ابتدای مباحث خود اظهار کرد: برخی فکر می‌کنند کار در مسجد فقط به معنای اقامه و برگزاری نماز جماعت است در حالی که مسجد کارکردهای متنوعی دارد. مسجد «محمودیه» مسجدی است که کانون تبیان در آن فعالیت دارد و در طول شبانه‌روز به جز زمان اقامه نماز به مدت 12 تا13 ساعت باز و فعال است.


بهشتی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در سفر به خراسان شمالی و اشاره ایشان به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، افزود: معظم‌له بیان کردند: «من سفارش می کنم که کانون های فرهنگی هنری مساجد را فراموش نکنید، البته با همکاری بسیج. بد است که بین روحانی مسجد و بسیج مسجد اختلاف به وجود بیاید. با همکاری بسیج این کانون های فرهنگی هنری مساجد را مؤثر کنید. برایش کار کنید. بنشینید فکر کنید، مطالعه کنید و سخنی که متناسب با نیازِ آن جوانی است که آن جا حضور پیدا می‌کند ، فراهم کنید».


این فعال مسجدی تصریح کرد: بنابراین با توجه به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) کانون‌ها نقش تاثیرگذاری دارند. به نظر من یکی از عوامل این تاثیرگذاری مجاورت کانون‌ها با مساجد است. در حال حاضر در کانون فرهنگی هنری تبیان قم 250 نفر عضویت دارند و فعلا اعضا از برادران هستند و در تلاشیم در فضای به مساجد 1300 متر مربع، پذیرای فعالیت‌های بانوان باشیم و این قشر نیز بتوانند در کانون عضو شده و به فعالیت بپردازند.

وی گفت: اکنون 18 سال از فعالیت کانون فرهنگی هنری تبیان قم می‌‌گذرد، تلاش ما رویکردی همه‌جانبه در عرصه‌های مختلف بوده است که برای مثال می‌توان به برنامه‌های فرهنگی، تشکیل حلقه‎‌های معرفتی، برگزاری کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان، کارآفرینی در بخش های مختلف اشاره داشت.

بهشتی افزود: در دو سالی که کشور درگیر شیوع کرونا شده است، شرایط آموزشی تغییر کرده و آموزش‌ها مجازی شده است. ما با حضور دانش‌آموزان ممتاز برخی دروس را در قالب کلاس تقویتی آموزش می‌دهیم و نمونه‌های متعددی بوده است که دانش‌آموزی سطح درسی ضعیفی داشته باشد و با حضور در این کلاس‌ها موفق به رشد درسی قابل توجهی شده باشد.

وی در ادامه از برگزاری 35 دوره از رزمایش همدلی و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان خبر داد و گفت: با کمک و همراهی اعضای کانون و مبالغی که بدون هیچ حمایت و صرفا از سوی بچه‌های مسجد پرداخت می‌شود روزانه تا 500 پرس غذا طبخ و میان نیازمندان توزیع می‌کنیم. 

رابط کانون فرهنگی هنری تبیان استان قم با اشاره به فعالیت‌های اعضای کانون در عرصه کارآفرینی افزود: در کنار مسجد کارخانه‌ای بنا شده است که در آن وسایل شهربازی تولید می‌شود، البته شهربازی نیز تا سال آینده با عنوان «سرزمین شکوفایی» در استان قم راه اندازی می‌شود؛ ضمن اینکه در آستان قدس رضوی این مجموعه تفریحی آموزشی را به نام شهربازی معارفی می‌شناسند.
وی همچنین به اقدامات کانون تبیان در مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: با کسب مجوز از وزارت بهداشت، خحط تولید ماسک‌های N95 را آغاز کردیم که منجر به اشتغال‌آفرینی برای 135 نفر شد. نکته جالب اینکه بخشی از ماسک‌ها حتی به چند کشور صادر شده و همچنان نیز این روند ادامه دارد.

بهشتی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه افزود: تفکر مجموعه فرهنگی تبیان صادر می‌شود، با امضای این تفاهم‌نامه برای طلاب جامعه المصطفی(ص)  تور کانون‌گردی به صورت سالانه برگزار می‌کنیم و فعالیت‌ها را برایشان شرح می‌دهیم، جالب آنکه طلاب در موارد متعددی از مدل فعالیتی ما در مسجد الگوگیری کرده و برای مثال یکی از این افراد در بازگشت به کانادا در مسجدی همین مدل را پیاده کرد.

وی در ادامه افزود: از دیگر فعالیت‌های ما، ایجاد اشتغال برای بانوان و اشتغال خانگی است. در این راستا با شهرداری قم نیز مذاکره داشتیم تا در حوزه مشاغل خانگی، ایجاد شغل برای مادرانی که فرزندان شان در کانون عضو هستند فعالیت کنیم. در حال حاضر در تلاش هستیم تا دستگاه میوه خشک کن را به همراه محصول در اختیار خانواده‌ها بگذاریم تا از این مسیر تولید درآمد داشته باشند.