کانون‌های مساجد، بستر لذت فطری و انسان‌سازی در خانه خدا هستند
کانون‌هاي مساجد، بستر لذت فطري و انسان‌سازي در خانه خدا هستند

کانون‌های مساجد، بستر لذت فطری و انسان‌سازی در خانه خدا هستند

مدير ستاد کانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان قم با اشاره به نقش مسجد در تربيت معنوي انسان گفت: مسجد پايگاه اصلي تربيت است و بندگي خدا بايد در بستر مسجد و در مسير توحيد شکل بگيرد.
شناسه خبر : 68820 تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۰:۲۸

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری، مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم نیز در حاشیه بازدید از کانون فرهنگی هنری شهدای قدس، با اشاره به اینکه یکی از محرک‌های اصلی در وجود انسان لذت است، گفت: انسان ذاتاً به‌دنبال لذت حرکت می‌کند؛ اما این لذت‌ها دو نوع هستند. یک لذت فطری که منشأ آن خداوند و حقیقت است، و دیگری لذت‌های دنیوی که زودگذر و ناپایدارند. آنچه در این کانون در جریان است، از جنس لذت‌های فطری و معنوی است که ماندگار و سازنده‌اند.

 

وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع نوجوانان و فعالان فرهنگی مسجد، عنوان کرد: دیدن این حرکت‌های فرهنگی، جهادی، دینی و هدفمند، برای ما رزق معنوی است. خداوند را شاکریم که فرصت دیدن این فضاهای نورانی را نصیبمان کرده است. حضور نوجوانان پرشور، خواهران دغدغه‌مند، همدلی مربیان و همراهی امام جماعت و هیئت امنا، جلوه‌ای از تربیت الهی و انسان‌سازی در دل مسجد است.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم با اشاره به نقش مسجد در تربیت معنوی انسان گفت: مسجد پایگاه اصلی تربیت است و بندگی خدا باید در بستر مسجد و در مسیر توحید شکل بگیرد. آنچه امروز در این کانون شاهد هستیم، مصداق انسان‌سازی است و باید قدردان این نعمت بود.

 

حجت‌الاسلام حیدری با قدردانی از همه فعالان فرهنگی مسجد، افزود: جا دارد از زحمات امام جماعت محترم، اعضای هیئت امنا، مربیان عزیز، مدیر کانون و همچنین نوجوانان پرتلاش و متعهد تشکر کنم. فعالیت‌های گسترده‌ای که در کانون در حال اجراست، نتیجه تلاش جمعی و همدلی مجموعه است و باید برای حفظ و توسعه این جریان فرهنگی سرمایه‌گذاری کرد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ساختار جدید فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری، توضیح داد: بر اساس سیاست رسمی ستاد هماهنگی کانون‌ها، کانون خواهران و کانون برادران هر کدام به صورت مستقل و متناسب با ویژگی‌های خود فعالیت می‌کنند. تفکیک این دو بخش، بر اساس تفاوت‌های زیست‌بوم فرهنگی دختران و پسران صورت گرفته و این سیاست، نه‌تنها موجب تداخل نشده، بلکه موجب ارتقاء کیفیت و تنوع در برنامه‌ها شده است.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: محور همه این فعالیت‌ها امام جماعت مسجد است. انتخاب مدیر کانون بر عهده امام جماعت محترم است و ما در کمیته انتصابات ستاد، تنها در چارچوب ضوابط، حکم انتصاب را صادر می‌کنیم. لذا کانون‌ها در عین استقلال، در هماهنگی با امام جماعت فعالیت دارند و این انسجام برای موفقیت بسیار کلیدی است.